Atletisme
Especials 11/08/2012

Bona carrera de les catalanes Bea Pasqual (8a) i Maria Vasco (10a) en els 20 km marxa de domini rus

La jove Elena Lashmanova (or amb rècord del món) ha avançat la seva compatriota Olga Kaniskina (plata), líder des del principi, en l'últim quilòmetre

Ara
1 min
Elena Lashmanova, medalla d'or als 20 km marxa

BarcelonaLes dues marxadores catalanes, Bea Pascual i Maria Vasco, han acabat la cursa dels 20 km marxa amb molt bones sensacions tot i quedar fora del podi. Durant tota la carrera han estat a prop del grup de la medalla de bronze, però mai s'hi han apropat prou. Vasco, que ha acabat desena (1:28:14), ha sigut la primera catalana durant bona part de la cursa, però, en l'últim tram, Pasqual (8a, 1:27:56) l'ha superat.

El mateix ha passat en la lluita per la medalla d'or. La russa Olga Kaniskina ha liderat tota carrera des de bon principi, acompanyada durant els primers 14 quilòmetres per la xinesa Liu Hong, però aquest esforç els ha acabat passant factura a les dues. Kaniskina ha vist com la seva compatriota Elena Lashmanova (20 anys) li prenia terreny i l'acabava avançant en l'últim quilòmetre. Lashmanova ha guanyat l'or amb un temps d'1:25:02, nou rècord del món, i Liu Hong també ha sigut superada al final per la també xinesa Shenjie Qieyang, que li ha pres el bronze.

stats