ERO a RTVV
Especials 16/07/2012

Canal 9 suspèn l'emissió del programa 'En connexió' arran del boicot dels treballadors

L'espai de tarda ha començat, però no ha pogut emetre cap dels reportatges previstos i s'ha acabat cancel·lant

Ara
1 min
Treballadors de Canal 9 protestant durant l'emissió del programa 'En connexió'

BarcelonaLes protestes dels treballadors de Canal 9 contra l'ERO a Radiotelevisió Valenciana (RTVV) han tingut una segona víctima. Després que al migdia se suspengués l'emissió de l'informatiu 'Notícies 9' arran de l'ocupació del plató i el control per part d'un grup d'empleats, a la tarda el programa 'En connexió' tampoc no s'ha pogut emetre.

L'espai ha començat a la seva hora habitual –sobre les 18.00–, però els problemes s'han començat a observar ben aviat, quan la presentadora no aconseguia que entrés cap de les connexions en directe que són la base del programa. Al cap d'uns minuts i de diversos intents frustrats, la cadena ha tallat l'emissió, i el programa ha estat substituït de nou per un documental, tal com ja havia passat amb les notícies del migdia.

'En connexió' és el principal espai en directe de les tardes de Canal 9, que durant la franja anterior emet programes enregistrats –sèries i documentals–. El següent espai en directe és l'informatiu nocturn, que comença a les 21.00 h.

stats