Especials 14/04/2011

Cel més clar i ambient primaveral

El dia ha començat amb ambient fresc, uns 12 graus a Barcelona, segons dades que ens arriben de l’Observatori Fabra. El mercuri pujarà fins a valors raonables al migdia i tot apunta a un dia de cel molt més clar que l’anterior

1 min
Dades de l'Observatori Fabra

Les temperatures que ahir a Barcelona no van passar d’uns hivernals 13 graus, avui probablement s’enfilaran per sobre dels 17. L’Observatori de Roquetes, a l’Ebre, podria registrar fins i tot una màxima de gairebé 25 graus. Les pressions d’entre 1.015 i 1.020 mbar que ens acompanyen ajudaran a fer que el dia sigui clar i estable.

Els dies vinents podria augmentar la inestabilitat, i els ruixats podrien sovintejar a partir de demà passat, fins i tot amb alguna tempesta forta.

Hem rebut diverses notes i cartes alertant-nos d’una mena d’aureola a l’entorn del sol durant el dia d’ahir: segons els experts del Servei Meteorològic de Catalunya, liderats pel doctor Fontserè, es tracta d’un halo solar, un efecte òptic.

Us adjuntem la taula temperatures que ens ha cedit l’Observatori Fabra amb totes les dades registrades els primers dies del mes.

stats