LES REVOLTES AL MÓN
Especials 08/06/2011

Chacón vol prorrogar la presència de tropes espanyoles a Líbia de manera indefinida

La ministra de Defensa, que avui es reunia amb els seus homòlegs de l'OTAN, ho proposarà aquest divendres al consell de ministres. El format i el nombre d'efectius de l'operació seran els mateixos

Agències
1 min

Brussel·lesLa ministra de Defensa, Carme Chacón, ha dit que presentarà aquest divendres al consell de ministres una pròrroga indefinida de la contribució de les tropes espanyoles a les operacions de l'OTAN a Líbia. La pròrroga que estudiarà el govern de Zapatero serà "amb la mateixa contribució i el mateix format", ha matisat la ministra, que assistia avui a una reunió amb els seus homòlegs dels països de l'Aliança Atlàntica que ha d'estudiar la marxa de la guerra a Líbia.

"Divendres demanaré al consell de ministres una pròrroga indefinida", ha afirmat Chacón en arribar a la trobada. L'anunci de Chacón té lloc una setmana després que l'OTAN aprovés una extensió de 90 dies de la seva missió a Líbia, fins a finals del setembre. L'actual mandat de l'aportació espanyola, en canvi, expira el 22 d'aquest mes de juny.

stats