CIRC
Especials 02/07/2012

Tortell Poltrona al Grec 2012

El circ de Tortell Poltrona tanca la gira d''Els racons de la memòria' dins el festival Grec i anuncia que no en tornaran fer, farts dels impediments administratius municipals

Laura Serra
1 min
El Festival Circ Cric al Montseny

BarcelonaEl Festival Grec tindrà l'honor de ser l'última cita on haurà actuat el Circ Cric del Tortell Poltrona fora de Sant Esteve de Palautordera, on han creat la seva seu estable. La companyia, tipa dels impediments administratius per poder sortir de gira amb la carpa, ha decidit plegar veles i deixar de fer gira amb el circ. Podran actuar en teatres (de fet, Tortell Poltrona actuarà al Teatre Lliure la temporada que ve amb 'Grimègies') i se'ls podrà veure a la seva carpa estable, però no se'ls podrà veure a Sant Cugat, Solsona, Fraga i Vic, per exemple.

La llista de problemes amb els que s'han trobat són innombrables (impossibilitat de tenir corrent, exigències de tenir seguretat constant, revisions d'última hora, problemes amb la publicitat, etc). "Hem demostrat que és possible que hi hagi un circ de gira, però ara que ho faci un altre", ha dit Jaume Mateu, àlies Tortell Poltrona. El Circ Cric commemora 30 anys a la carretera i han decidit fer un punt i a part. "S'acaba el calvari de les gires", ha sentenciat la Senyoretat Titat.

Al Grec, hi actuaran en carpa amb 'Els racons de la memòria', una antològica de números de Poltrona i el Circ Cric, que es podrà veure del 4 al 8 de juliol i de l'11 al 15 de juliol.

stats