EUSKADI BUSCA LA PAU
Especials 12/11/2011

El col·lectiu de presos d'ETA reclama la llibertat dels reus sotmesos a mesures d'excepció

En un comunicat que publicarà aquest diumenge el diari 'Gara', el Col·lectiu de Presos i Preses Polítics Bascos (EPPK) reclamen l'alliberament dels presos malalts i dels sotmesos a la doctrina Parot

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'edició digital del diari Gara ha avançat aquest dissabte el contingut d'un comunicatGara que publicarà íntegrament en l'edició de diumenge en què l'anomenat Col·lectiu de Presos i Preses Polítics Bascos (EPPK) reclama que s'aixequin les mesures d'excepció que s'apliquen als presos d'ETA. Concretament, l'EPPK reclama la llibertat condicional per als presos malalts per respecte als seus drets. També demanen la llibertat condicional per als reus a qui s'aplica la doctrina Parot, és a dir, el compliment íntegre de les penes sense possibilitats d'acollir-se als beneficis penitenciaris que reconeix la legislació espanyola (el que anomenen “cadena perpètua”).

La importància de les eleccions de diumenge

A la carta que publicarà aquest diumenge el diari Gara, l'EPPK destaca la importància de les eleccions espanyoles de diumenge que ve. I anuncia: “Els nostres vots estaran al costat dels vostres a les urnes”, en un velat suport a la candidatura que integra l'esquerra independentista basca, Amaiur, amb l'objectiu de “creuar el pont de la llibertat d'Euskal Herria”.

stats