Especials 29/07/2012

El Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics investiga la presència d'una intrusa que va desfilar amb l'Índia

La misteriosa dona és una estudiant que es va passejar vestida amb brusa vermella i pantalons blaus

Efe
1 min
La misteriosa dona, durant la cerimònia d'inauguració

LondresLa presència d'una dona desconeguda desfilant al costat de l'abanderat de l'Índia en la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics està sent investigada pel Comitè Organitzador (LOCOG). El seu president, Sebastian Coe, ha explicat que era una de les actrius que van formar part de la cerimònia.

"Es tracta d'un membre de l'equip d'actors que participava en la cerimònia i que possiblement ja havia acabat. Parlaré amb la delegació índia. No trec importància al fet. Obrirem una investigació", ha afirmat Coe en la roda de premsa diària del Comitè Organitzador.

Coe està segur que la intrusa, que va desfilar sense acreditació, "no hauria penetrat al parc olímpic sense haver passat el protocol de seguretat". "La propera vegada que tinguem una cerimònia inaugural haurem de preveure casos com aquest", ha afegit Coe.

La delegació de l'Índia ha demanat explicacions al LOCOG per la presència de la dona desconeguda al costat del seu equip.

La dona, una estudiant de Bangalore, segons el diari 'The Times of India', va desfilar al costat de l'abanderat indi, Sushil Kumar, vestida amb brusa vermella i pantalons blaus, en clar contrast amb l'uniforme groc i negre de l'equip femení.

stats