Londres 2012
Especials 31/07/2012

El Comitè d'Apel·lació desestima el recurs presentat per l'equip espanyol de waterpolo

Malgrat que el Comitè de la FINA no s'ha pronunciat oficialment, la Federació Espanyola ha anunciat a través d'un comunicat que el recurs no ha prosperat

Efe
1 min

LondresEl Comitè d'Apel·lació de la Federació Internacional de Natació (FINA) ha desestimant el recurs que ha presentat la delegació espanyola pel gol no concedit a Iván Pérez en l'última acció del partit de waterpolo contra Croàcia.

"Tot esperant la redacció de la decisió, la Federació Espanyola està en condicions d'informar que el Comitè d'Apel·lació de la FINA ha desestimat el recurs presentat", diu l'ens federatiu a través d'un comunicat.

"La Reial Federació Espanyola de Natació no prendrà cap decisió de moment fins a la lectura de la sentència", afegeix la nota.

El partit ha acabat amb victòria de Croàcia per 8-7, tot i que, a quatre segons del final, Iván Pérez ha rematat d'esquena a porteria i la pilota, com s'ha pogut veure als videomarcadors instal·lats al pavelló, ha entrat. El jutge de línia així ho ha determinat, però l'àrbitre eslovè Boris Margeta no ha concedit el gol.

stats