LÍBIA
Especials 19/03/2011

El Consell Nacional Libi assegura que hi ha atacs generalitzats a tot Bengasi

El cap del govern provisional de la insurgència reitera que "la comunitat internacional arriba tard per salvar els civils. Avui hi haurà una catàstrofe a Bengasi si la comunitat internacional no tira endavant la resolució del Consell de Seguretat de l'ONU"

Redacció
1 min
Un grup de forces rebels s'afanya a combatre les tropes de Gaddafi / REUTERS

BarcelonaEl cap del Consell Nacional Libi, Abdel Jalil, assegura que hi ha atacs generalitzats a tots els districtes de Bengasi. "El cap del Consell Nacional de Transició Libi, el govern provisional a la part alliberada, Abdel Jalil, ha explicat a Al-Jazira que s'està bombardejant amb artilleria i míssils. "Apel·lem a la comunitat internacional i a tot el món lliure, que parin aquesta tirania que només sap exterminar civils".

Jalil també ha assegurat que els hospitals de Bengasi estan plens de ferits que arriben de tot arreu. A més, ha repetit que les forces rebels no tenen prou armes per combatre a Gaddafi i que hi haurà una catàstrofe d'aquí a poques hores si la comunitat internacional no respon. "Només tenim armes lleugeres. Ara sembla que Gaddafi té noves armes molt potents", ha dit.

stats