COPA DEL REI ACB 2011
Especials 10/02/2011

El Power Electronics València de Pesic no té pietat del Valladolid i ja és a semifinals (60-83)

El Power Electronics, tot i anar pitjor classificat en l'ACB, ha fet valer la seva superioritat física i tècnica per aconseguir el passi a les semifinals

David Jover
Claver penetra a cistella davant Robinson.

MadridTot i el marcador final, al València li ha costat més del previst desfer-se del Blancos de Rueda. Els homes de Porfi Fisac han començat realment bé el partit, però a mesura que han anat passant els minuts han acusat la falta de profunditat de banqueta i s'han vist superats en tot moment pels homes de Pesic, molt més entonats des de l'exterior i que han aprofitat la superioritat de Javtokas en tot moment.

La superioritat més gran s'ha viscut al tercer quart, que ha finalitzat amb divuit punts de marge a favor dels valencians (44-62). La gran aportació del base francès De Colo i uns bons minuts en defensa del català David Navarro, que ha debutat avui oficialment amb el club valencià anotant un triple, han facilitat que els de Pesic decantessin el partit ben ràpid.

En el darrer quart, els castellans han intentat que l'avantatge dels de Pesic fos menor, però ha estat impossible, perquè la gana que ha mostrat el Power Electronics ha fet que acabessin guanyant de vint-i-tres punts.