Especials 24/07/2012

La presidència del Parlament valencià es rebaixa el sou un 25 per cent

Les despeses de les Corts Valencianes durant el primer semestre s'han reduït un 20 per cent respecte al mateix període de l'any anterior

Efe
1 min

ValènciaEl president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, i la resta de membres de la mesa del Parlament autonòmic es rebaixaran el sou un 25 per cent, cinc punts més que la baixada que també s'ha decidit per al salari dels càrrecs de confiança que depenen de Cotino. Actualment, els cinc membres de la mesa de les Corts (el president i els vicepresidents i secretaris) cobren aproximadament 100.000 euros anuals.

Segons un comunicat de la institució, el president de les Corts Valencianes ha fet aquest anunci durant la reunió de l'Oficina per a l'eficiència econòmica i control de la despesa. En aquesta reunió s'ha analitzat també el grau de compliment del pla d'ajust de la institució durant els sis primers mesos de l'any. Així, les despeses de les Corts en el primer semestre del 2012 s'han reduït en un 20 per cent respecte al mateix període de l'any anterior.

També s'ha acordat remetre un escrit a tots els departaments dels Corts perquè les previsions del pressupost per al 2013 s'elaborin a la baixa respecte al pressupost d'aquest any.

stats