EUROCOPA 2012
Especials 13/06/2012

Cristiano es defensa criticant Messi: "Sap on era Messi a aquestes alçades l'any passat? Eliminat de la Copa Amèrica"

El davanter diu que no està preocupat per no haver vist porteria. "Si no marco cap gol i guanya Portugal l'Eurocopa, signo ara mateix", ha afirmat

Efe
1 min

Lviv (Ucraïna)El davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha respost els crits dels aficionats danesos que durant el Portugal-Dinamarca li han cridat "Messi, Messi" recordant que l'argentí del Barça va ser l'any passat eliminat de la Copa Amèrica amb la selecció argentina.

"Sap on era Messi a aquestes alçades? Ho sap? Estava sent eliminat de la Copa Amèrica al seu país. Crec que és pitjor, no? Jo estic feliç de ser aquí [a l'Eurocopa]", ha contestat Ronaldo quan li han preguntat els periodistes sobre els crits dels seguidors danesos.

Per al davanter de la selecció portuguesa, el seu equip té possibilitats de passar als quarts de final si venç Holanda, i ha assegurat que "no l'afecten" els crits sobre el futbolista argentí.

"Si no marco cap gol i guanya Portugal l'Eurocopa, signo ara mateix", ha afirmat Ronaldo, que ha insistit que està "content" perquè Portugal ha guanyat a Dinamarca (3-2).

stats