Futbol
Especials 29/06/2012

Cristiano Ronaldo: "Hauria marcat el cinquè penal"

El portuguès reconeix que tenia confiança "i cap fantasma" tot i haver fallat un penal decisiu a les semifinals de Champions contra el Bayern Munic. El madridista, a més, desitja que Espanya guanyi l'Eurocopa, perquè hi té "molts amics"

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo xuta durant les semifinals contra Espanya

BarcelonaaCristiano Ronaldo ha parlat sobre l'eliminació de Portugal al diari britànic 'The Sun'. "Portugal pot sentir-se orgullosa de la seva selecció. Estem tristos després del resultat, crec que mereixíem ser a la final", ha dit, afegint que està satisfet amb el seu rendiment personal. "Estic feliç amb la meva actuació. Vaig donar el millor de mi, com sempre faig".

Sobre el fet de xutar el cinquè penal, el jugador del Reial Madrid assegura que va ser decisió de l'entrenador. "De vegades xuto el primer, altres vegades, el segon o el tercer. Vaig acceptar llançar el cinquè. L'hauria marcat, perquè em sentia amb confiança, no tenia cap fantasma per haver fallat el del Bayern".

El davanter portuguès desitja que Espanya guanyi l'Eurocopa aquest diumenge contra Itàlia. "Espero que guanyi el torneig. Tinc molts amics allà. No ho som dins el terreny de joc, però sí fora", ha comentat.

stats