Jocs Olímpics
Especials 10/08/2012

El nou Dream Team, a la final de Londres (83-109)

La selecció d'Argentina ha intentat repetir la victòria aconseguida fa vuit anys a les semifinals dels Jocs Olímpics d'Atenes, però no ha pogut donar la sorpresa contra els Estats Units

àlex Gozalbo
1 min
LeBron James, contra Argentina

BarcelonaLa selecció masculina de bàsquet dels Estats Units ha superat Argentina (83-109) i disputarà aquest diumenge la final dels Jocs Olímpics contra Espanya, que s'ha desfet de Rússia en l'altra semifinal. Des que participa amb jugadors professionals (1992), l'equip nord-americà tan sols s'ha perdut una de les últimes sis finals del torneig.

Kobe Bryant ha liderat una posada en escena espectacular en què l'escorta ha anotat 11 punts (3 triples) en quatre minuts i els Estats Units han aconseguit una renda de 12 punts (6-18). L'equip argentí no s'ha deixat impressionar i ha aconseguit reduir la diferència gràcies als punts de Carlos Delfino i Luis Scola. Al descans, 40-47.

La selecció d'Argentina, amb una mitjana d'edat superior als 30 anys, ha intentat repetir la victòria aconseguida fa vuit anys a les semifinals dels Jocs Olímpics d'Atenes, però, tot i competir a bon nivell, no ha pogut donar la sorpresa i s'ha acabat afonant en la recta final.

LeBron James ha acabat amb 18 punts, 7 rebots i 7 assistències. A més, entre Kevin Durant i Melo Anthony han anotat 10 triples.

stats