Jocs Olímpics
Especials 09/08/2012

Estats Units, a semifinals sense discussió (119-86)

LeBron James, que s'ha convertit en el segon jugador que aconsegueix un triple doble als Jocs Olímpics, ha liderat el triomf contra Austràlia

àlex Gozalbo
1 min
LeBron James, en acció contra Austràlia

BarcelonaLa selecció de bàsquet dels Estats Units ha superat Austràlia (119-86) i s'ha classificat per disputar les semifinals dels Jocs Olímpics de Londres, on s'enfrontarà aquest divendres a l'Argentina.

Austràlia, que tan sols perdia per cinc punts al tercer quart, ha donat guerra durant molts minuts, però al final no ha pogut mantenir el ritme anotador del combinat nord-americà. LeBron James s'ha convertit en el segon jugador que aconsegueix un triple doble* als Jocs Olímpics. L'estrella dels Miami Heat ha sumat 11 punts, 14 rebots i 12 assistències. Kobe Bryant, per la seva banda, ha acabat amb 20 punts gràcies a un últim període de gran inspiració ofensiva.

Joe Ingles, a qui el Barça Regal retindrà si aconsegueix desfer-se de Chuck Eidson, ha acabat el partit amb 19 punts, 8 rebots i 6 assistències.

L'altra semifinal la disputaran la selecció espanyola, que s'ha desfet de França, i la russa, que ha eliminat Lituània.

*Triple doble: aconseguir un mínim de 10 en tres apartats estadístics d'entre punts, rebots, assistències, taps i recuperacions de pilota.

stats