MÚSICA
Especials 07/07/2011

Els festivals popArb d'Arbúcies i Cruïlla Barcelona es disputen el cap de setmana

El festival de pop català d'Arbúcies i el de músiques urbanes de Barcelona coincideixen aquest cap de setmana i obliguen el públic a triar entre Manel i Madness, i entre Antònia Font i Public Enemy

Redacció
1 min

BarcelonaAquest cap de setmana, divendres 8 i dissabte 9 de juliol, se celebren la setena edició del popArb, el festival de pop independent català d'Arbúcies, i la quarta edició del Cruïlla Barcelona, el festival de músiques urbanes nascut a Mataró com a Cruïlla de Cultures que des del 2008 es fa al Parc del Fòrum de Barcelona.

El popArb reunirà les estrelles del pop català actual, amb Manel i Antònia Font al capdavant, valors segurs com Refree, Guillamino, Mazoni, The New Raemon i El Guincho, propostes ascendents com El Petit de Cal Eril, Senior i el Cor Brutal, Oliva Trencada, Inspira, Thelemáticos i Nacho Umbert & La Compañía, i nous valors com La iaia, Illa Carolina i Doble Pletina.

El Cruïlla, per la seva banda, presenta un cartell eclèctic amb grans noms del panorama internacional com Madness, Public Enemy, Jack Johnson, Lee Scratch Perry, dEUS i Calle 13, i també una bona oferta d'interessants propostes de casa, començant per Antònia Font, Obrint Pas i Delafé y las Flores Azules, i continuant amb Very Pomelo, Miquel Gil, Pau Vallvé, Joan ColomoAnna Roig i l'Ombre de ton Chien. Com Antònia Font, La iaia i Nacho Umbert repeteixen també al Cruïlla.

Pel que fa a les entrades, el popArb, amb un aforament de 2.000 persones cada dia, ha exhaurit totes les entrades, i no disposarà de cap entrada a la venda a taquilla. Les entrades per al Cruïlla, que es poden comprar a la web del festival, tenen un preu de 65 € l'abonament, i de 40 € l'entrada de dia.

stats