Especials 10/09/2012

El PP diu que la manifestació de l'11-S "va en contra" de la Constitució

De Cospedal evita respondre si el PP trencarà les relacions amb CiU pel fet que alguns membres de la federació nacionalista assisteixen demà a la marxa independentista i es limita a dir que "sorprèn molt la postura d'alguns"

Joan Faus
1 min
María Dolores de Cospedal / EFE

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha dit aquest dilluns que la manifestació a favor de la independència que se celebrarà demà a Barcelona "va en contra" de la Constitució i "del que vam decidir" tots els espanyols i catalans en votar a favor de la carta magna.

De Cospedal s'ha mostrat molt crítica amb el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, que, segons ha dit, ha animat el PSC a assistir a la manifestació, la qual cosa suposa un "gir molt radical". "Nosaltres mai no ho faríem", ha assegurat la secretaria general del PP en una roda de premsa a la seu del carrer Génova.

La número dos del PP ha evitat respondre si el seu partit trencarà les relacions amb CiU pel fet que alguns membres de la federació nacionalista assistiran demà a la marxa i s'ha limitat a dir que "sorprèn molt la postura d'alguns".

stats