Especials 03/06/2012

Dades de l'atur del maig i xifres del deute de les famílies: el dia que ens espera

El ministeri de Treball fa públiques aquest dilluns les últimes dades de desocupació. I el Banc d'Espanya explicarà amb números l'endeutament domèstic

Ara
1 min

BarcelonaEl dia que ens espera en cinc previsions informatives. Aquest dilluns serà notícia:

1. Atur i deute domèstic. El ministeri de Treball fa públiques les dades d'atur registrat del maig i el Banc d'Espanya les del deute de les famílies.

2. 'Ara, Hisenda pròpia', campanya de CDC. Les executives o permanents dels partits catalans es reuniran aquest dilluns i valoraran els resultats de la cimera sobre el pacte fiscal. CDC ha de donar llum verda a la seva campanya 'Ara, Hisenda pròpia'.

3. Informe sobre el càncer. L'AECC Catalunya presenta aquest dilluns al Col·legi de Metges el seu primer informe sobre el càncer a Barcelona, que recull les mancances en programes de prevenció i sensibilització. També s'hi aborda la situació de la inversió en recerca oncològica en plena crisi.

4. Nadal a Roland Garros. Rafa Nadal juga aquest dilluns el seu partit de vuitens de final de Roland Garros contra l'argentí Juan Mónaco. Poc abans, el català Marcel Granollers i el xabienc David Ferrer juguen per fer-se un lloc als quarts de final.

5. Catalunya a Venècia. Els arquitectes Fèlix Arranz i Jordi Badia presenten el projecte per al pavelló català de la Biennal d'Arquitectura de Venècia.

stats