Especials 04/07/2012

Debat sobre les mocions de les retallades i presentació de Jordi Alba: el dia que ens espera

El president del BCE anunciarà una rebaixa del preu del diner fins al 0,75%

Ara
1 min
Artur Mas durant la seva intervenció al Parlament / ACN

BarcelonaEl dia que ens espera en cinc previsions informatives. Aquest dijous serà notícia:

1. Debat sobre les retallades: El Ple del Parlament debatrà durant el matí d'aquest dijous les mocions del debat sobre la tercera onada de retallades del Govern, que preveu un ajust de 1.500 milions d'euros.

2. Rebaixa del preu del diner: El president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, anunciarà una rebaixa d'un quart de punt en el preu del diner, fins al mínim històric del 0,75%.

3. Presentació del nou servei de Teleassistència Mòbil de la Creu Roja: Aquest nou servei vetllarà per la seguretat de les persones grans i altres col·lectius vulnerables fora de la llar. Un telèfon mòbil especial permetrà connectar amb el Centre de Coordinació de l'entitat i enviarà la seva posició al Centre de Coordinació, per tal de poder enviar una ambulància al lloc en qüestió en cas d'emergència.

4. Exposició de "La conversió de Sant Pau": El MNAC presentarà avui al migdia la pintura 'La conversió de Sant Pau', que s’exposa per primera vegada desprès d’haver estat restaurada i identificada com una obra de Juan Bautista Maíno, pintor barroc de qui es conserven poques obres importants.

5. Presentació del nou jugador del Barça, Jordi Alba: Dia intens per al nou jugador culer, que passarà reconeixement mèdic a l’Hospital de Barcelona (8.30 hores), signarà el seu contracte a les oficines del club (16 hores) i serà presentat al Camp Nou (17 hores). Posteriorment el lateral oferirà una roda de premsa, la tercera en dos dies.

stats