Teatre
Especials 14/07/2011

El 'Desaparecer' de Bieito farà la volta al món

L'obra amb què Calixto Bieito s'ha acomiadat del Teatre Romea, 'Desaparecer', es representarà a Europa i Àsia en els propers mesos. Escenaris de Venècia, París, Seül, Londres i Stuttgart s'han interessat en la peça

Redacció
1 min
Juan Echanove i Maika Makovski protagonitzen 'Desaparecer'

BarcelonaL'espectacle Desaparecer, a partir de textos d’Edgar Allan Poe i amb direcció de Calixto Bieito, en cartell al Teatre Romea fins al 31 de juliol amb Juan Echanove i Maika Makovski, a més de fer gira a partir de la tardor per alguns dels principals teatres de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol també es podrà veure en escenaris d’altres països.

A l’octubre d’aquest any es representarà a Venècia, en el marc de La Biennale Teatro. La gira internacional continuarà al febrer del 2012 a la MC93 de Bobigny (París) dins del prestigiós festival parisenc Le Standard Idéal, i al mes de maig arribarà al centre d’arts escèniques més important de Corea del Sud, el LG Arts Center de Seül.

A més estan pràcticament tancades funcions a Londres i a Stuttgart, també durant el 2012. Desaparecer, coproducció del Teatre Romea i el Grec Festival Barcelona, ha tancat aquesta gira internacional just quan s’acaba de presentar el Barcelona Internacional Teatre (BIT), el centre de producció escènica internacional impulsat i liderat per Focus.

L'obra compta amb música original de Makovski i està construït a partir dels contes, poemes i reflexiones de Poe. El gat negre és l'eix central de l'espectacle, un "concert en la boira", segons Bieito.

stats