EUROCOPA 2012
Especials 02/07/2012

ERC creu que la selecció catalana hauria guanyat l'Eurocopa si pogués jugar

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, considera que l'exjugador Eric Cantona tenia raó quan deia que la selecció catalana hauria guanyar el Mundial de Futbol

Efe
1 min

BarcelonaLa secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha considerat aquest dilluns que si la selecció catalana de futbol pogués participar en competicions oficials, amb els mateixos drets que la resta de seleccions nacionals, "hauria guanyat la l'Eurocopa".

Segons que ha indicat Marta Rovira en una roda de premsa, ERC comparteix l'opinió expressada fa alguns mesos pel "mític exfutbolista francès Eric Cantona, quan va afirmar que la selecció catalana hauria guanyat l'últim Mundial de Futbol" si hagués pogut participar, donat el "nivell" evidenciat pels futbolistes catalans que van jugar amb la selecció espanyola.

"ERC se sent representada per aquesta valoració feta des de l'àmbit esportiu –ha subratllat–, i expressem el nostre convenciment que si en l'Eurocopa hagués pogut jugar la selecció catalana hauria guanyat".

La secretària general d'ERC ha reivindicat, en aquest sentit, el ple reconeixement de les seleccions esportives catalanes, i ha volgut deixar clar que "diumenge va guanyar una selecció que no ens representa".

Sobre la prima de 300.000 euros lliures d'impostos que cobraran els jugadors de la selecció espanyola per haver guanyat l'Eurocopa 2012, Marta Rovira no s'ha pronunciat i s'ha limitat a indicar que quan en el futur "sigui la selecció catalana la que pugui oferir primes, llavors segur que trobem una forma d'aportar una part d'aquestes a fins socials".

stats