Especials 14/06/2012

Espanya s'imposa amb facilitat a una dèbil Irlanda

La selecció espanyola ha guanyat amb comoditat al combinat irlandès, que encara no ha puntuat en aquesta Eurocopa

Jordi Mestre
1 min
Fernando Torres pugna amb Richard Dunne

BarcelonaLes diferències de qualitat entre la selecció irlandesa i l'espanyola, formada per una majoria de jugadors del Barça i amb un estil similar al de l'equip blaugrana, s'han evidenciat aquest dijous a Gdansk. L'equip dirigit per Vicente Del Bosque ha escombrat el combinat irlandès sense gaires dificultats: en només quatre minuts, Torres ja havia marcat el primer gol del partit. Després, Xavi, Iniesta, Xabi Alonso, Silva i Busquets s'han dedicat a convertir els quaranta-un minuts restants de la primera meitat en un gran rondo en el que els defensors irlandesos perseguien ombres sense remei.

El segon temps ha començat igual que el primer: passats escassos quatre minuts, Silva ha marejat a tota la defensa irlandesa per definir després suaument i fer pujar el segon gol al marcador. Torres, marcant de nou, i Cesc, que sortia de la banqueta, han arrodonit el resultat amb dues dianes més. Espanya queda colíder del Grup C, empatada a quatre punts amb Croàcia.

Fitxa del partit:

Espanya: Casillas; Arbeloa, Piqué, Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso (Javi Martínez, 65'); Iniesta (Cazorla, 80'), Xavi, Silva; Torres (Cesc, 74').

Irlanda: Given; O'Shea, Dunne, St. Ledger, Andrews; McGeady, Whelan, Ward, Duff; Keane i Cox.

Gols: 1-0 (4') Torres, 2-0 (49') Silva, 3-0 (70') Torres, 4-0 (83') Cesc.

Àrbitre: Pedro Proença. T. G.: Keane (36'), Whelan (46'), Xabi Alonso (54'), Javi Martínez (76'), St. Ledger (84').

stats