Especials 02/07/2012

El desgast de Fabra alimenta el pacte d'esquerres al País Valencià

El PSPV ja parla de compartir govern amb Compromís i EUPV mentre el PP branda el tripartit català

Salvador Almenar
1 min
#OBJECTIU2015: EL CANVI DES DE L'ESQUERRA Dimarts la plataforma cívica Valencians pel Canvi va organitzar a la Universitat de València el debat L'Esquerra Dialoga per fomentar l'entesa progressista. Moderats per l'exdirigent socialista Joan Romero, van participar-hi Ximo Puig, líder del PSPV; Marga Sanz, d'Esquerra Unida, i Enric Morera, del Bloc. Les crítiques del PP no es van fer esperar.

ValènciaEl desgast que pateix el president de la Generalitat valenciana, el popular Alberto Fabra, per la mala situació de les finances públiques i la seva gestió i els casos de corrupció que assetgen el seu partit n'amenacen l'hegemonia electoral que ha permès al PP governar el País Valencià des de 1995. Si perdés 5 dels seus 55 escons en favor dels actuals partits de l'oposició, el PSPV, Compromís i Esquerra Unida podrien sumar forces.

Uns i altres ja en parlen obertament (qui ho fa amb més convicció és el líder del PSPV Ximo Puig) i el PP ja branda el fantasma del tripartit català per denostar una hipotètica aliança progressista i valencianista.

Podeu llegir la informació completa clicant aquí.

stats