Especials 22/06/2012

El govern valencià assegura que el Banc de València "no serà liquidat"

El vicepresident de la Generalitat Valenciana assegura que hi ha diverses entitats interessades en el banc intervingut i que seria "molt més car liquidar-lo que vendre'l"

Acn
1 min

ValènciaEl portaveu i vicepresident valencià, José Ciscar, ha assegurat aquest divendres que el Banc de València "no serà liquidat", alhora que ha enviat un missatge de "tranquil·litat" als clients de l'entitat. El número dos del govern d'Alberto Fabra s'ha expressat així en ser preguntat sobre l'ajornament del procés de subhasta anunciat pel Fons de Reestructuració Ordenada de la Banca (FROB) fins que es defineixi el rescat financer de la UE.

Ciscar s'ha adreçat a la informació facilitada pel FROB i ha insistit a recordar que ha sigut el mateix organisme financer el que ha assegurat que el procés de subhasta continuarà. El vicepresident ha explicat que hi ha diverses entitats interessades en el Banc de València i que "seria molt més car liquidar-lo que vendre'l a una altra entitat".

El dubte sobre una hipotètica liquidació de l'entitat valenciana va sorgir fa unes setmanes quan el comissari europeu de la competència, Joaquín Almunia, va assegurar que una de les tres entitats intervingudes podria ser liquidada pel govern espanyol. En aquell mateix moment, el govern valencià ja va dir que la liquidació del Banc de València mai "no es produiria".

stats