Especials 20/05/2012

Fabra reivindica la imatge del País Valencià

El president del PP valencià critica als partits de l'oposició per treure rèdit electoral amb campanyes que van en contra dels interessos dels valencians. Trasllada a Rajoy la seva lleialtat i deixa en últim plànol la reivindicació d'una millora del finançament

Salvador Almenar
1 min

AlacantEl president Alberto Fabra ha clausurat el congrés del PP valencià que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Alacant reivindicant la imatge dels valencians. Front al que ell ha considerat una estratègia dels partits de l'oposició per treure rèdit electoral, Fabra ha destacat “la grandesa de la Comunitat Valenciana” i les capacitat dels seus ciutadans. Els valencians, ha dit, “són persones implicades i compromeses” pels quals “no cal tardar ni un minut més en posar-se a treballar”.

Sobre els eixos de la seva acció al capdavant del partit i de la Generalitat valenciana, Fabra ha assenyalat que giraran al voltant de les tres reivindicacions que els ciutadans valencians fan al seu govern. “Volen que generem ocupació, que garantim els seus drets i que siguem exemplars, i no els anem a fallar”. Tanmateix, el president valencià ha traslladat a Mariano Rajoy el seu compromís per “lluitar” alhora per Espanya doncs, en la seva opinió, els valencians “són els primers “en donar un cop de mà quan fa falta”.

Fabra ha deixat clar que el País Valencià donarà suport al govern d'Espanya treballant “per ajudar a sortir de la crisi al país”, però no s'ha mostrat tan contundent a l'hora de reivindicar a Rajoy, per exemple, un millor finançament. Sols, i abans d'acabar la seva intervenció, ha dit que “reivindicarà allò que creu just: un finançament d'acord a la població, una millor distribució de l'aigua, un pacte en favor dels agricultors valencians i les inversions per a infraestructures”.

stats