Especials 12/06/2012

El Feslloch es consolida com un dels festivals de referència de la música en català

L'escenari de la localitat castellonenca de Benlloch acollirà el primer cap de setmana de juliol més de 30 actuacions de grups de música del País Valencià

Acn
1 min
Cartell del Feslloch 2012

CastellóEl festival Feslloch ha presentat el seu cartell amb la intenció de consolidar-se com un referent dels festivals d'estiu en la nostra llengua. Entre el 5 i el 7 de juliol, la locaitat castellonenca de Benlloch acollirà les actuacions de grups com Doctor Calypso, Rapsodes, Sva-ters, La Gossa Sorda, Pirats Sound Systema, Aspencat, Feliu Ventura, Pep Gimeno 'Botifarra'o l'humorista Xavi Castillo.

L'organització ha destacat que més de la meitat dels grups participen per primera vegada, un fet que indica "la bona salut de la música en la nostra llengua". Feslloch també ha remarcat que manté congelats els preus dels abonaments des de fa tres anys, amb un preu de 25 euros si s'obté de manera anticipada. L'organització del festival, que serveix de cloenda de la gira de concerts d'Escola Valenciana, ha informat que entre les més de 30 actuacions, entre grups i disc-jockeys, més de la meitat presenten nou treball.

El festival d'enguany tindrà tres escenaris. A l'escenari gran, es realitzaran els concerts de la nit, tot i que també hi tindran cabuda les actuacions de Feliu Ventura, Sénior i el Cor Brutal divendres a la vesprada així com la del showman Xavi Castillo el dissabte a la tarda.

A l'escenari de l'Auditori, tindran lloc les actuacions de petit format, tant divendres com dissabte a la tarda. A la zona chill out serà on els dj's selectors de Jamaican Memories punxaran ereggae clàssic cada tarda del festival.

Feslloch posa a l'abast dels assistents un servei d'autobús per acudir al festival des de les diferents comarques del País Valencià. El festival compta amb una zona d'acampada, piscina i diferents activitats paral·leles com concurs de grafits, karaoke o la projecció del documental 'Una llengua que camina'.

stats