Especials 10/08/2012

Fotografien les Spice Girls assajant per a la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics

Les fotografies evidencien que el grup, dissolt, es reunirà per participar en la cerimònia, tot i que no s'ha confirmat oficialment

Efe
2 min
Moment de l'assaig de les Spice Girls. / DAILYMAIL.CO.UK / FAMEFLYNET PICTURES

LondresLes cinc components del ja desaparegut grup britànic de pop Spice Girls han estat fotografiades durant els assajos musicals per a la cerimònia de clausura dels Jocs de Londres, cosa que confirma la seva participació a la gala. El diari britànic 'The Daily Mail' publica avui imatges de Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C i Mel B en plens preparatius per a l'espectacle d'aquest diumenge.

Tot i que les artistes encara no han confirmat oficialment el que sembla, a jutjar per les fotos d'aquest tabloide, un fet consumat, aquest dijous les cinc assajaven alguns dels seus temes damunt de cinc taxis negres. Els assajos es van dur a terme a la fàbrica de cotxes Ford a Dagenham, a l'est de Londres, on es preparen els artistes que participaran de l'espectacle.

Victoria Beckham, ara convertida en dissenyadora de moda i casada amb l'excapità de la selecció de futbol anglesa David Beckham, vestia pantalons de cuir ajustat, talons vertiginosos en negre rigorós i ulleres de sol. Emma va optar per un vestit floral amb sabates de taló rosa, mentre que Mel B va vestir uns texans blancs i Mel C i Geri Halliwell es van enfundar vestits més desenfadats.

Un retorn molt esperat

Mel C, al seu dia coneguda com a 'Sporty Spice' (la 'Spice' esportista) va ser la primera que, a principis d'any, va alimentar els rumors que el grup, que es va separar el 2001 per reaparèixer en una gira el 2007 i que va vendre fins a 80 milions de discos per tot el món, podria tornar a reunir-se amb motiu dels Jocs.

La cantant va arribar a dir que se sentiria "decebuda" si l'organització no involucrava d'alguna manera el grup en l'esdeveniment olímpic, ja que opinava que la banda "va representar la Gran Bretanya dels anys 90".

També Victoria Beckham va contribuir a atiar aquestes especulacions quan va admetre en una entrevista que li agradaria tornar a reunir-se amb la resta de les noies.

Cloenda musical

En els assajos d'ahir també es va veure Brian May, els Pet Shop Boys, Jessie J, Annie Lennox, Tinie Tempah i George Michael.

El director musical de la cerimònia de cloenda, David Arnold, ha indicat que l'espectacle, dissenyat, igual que la gala d'inauguració, pel director de cinema britànic Danny Boyle, representarà el Regne Unit en conjunt. La gala, que porta per nom "A Symphony of British Music", pretén ser una celebració de la indústria musical d'aquest país.

stats