Síria
Especials 26/02/2012

Fracassa l'intent de la Creu Roja de continuar l'evacuació dels ferits de Homs

Les negociacions entre el grup humanitari i les autoritats de Síria no han arribat a cap acord per poder continuar traient els ferits de la ciutat. Els cadàvers dels dos periodistes estrangers morts dimecres continuen a la ciutat

Efe
1 min

El CaireLa Creu Roja i la Mitja Lluna Roja no han pogut evacuar més ferits de la ciutat de Homs, entre els quals hi ha periodistes estrangers.

Les negociacions per continuar amb el procés d'evacuació iniciat divendres han fracassat. El portaveu del Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR) a Síria, Saleh Dabakeh, ha dit que la seva organització i la Mitja Lluna Roja van negociar durant tot el dissabte amb les autoritats i els grups opositors però que "les discussions no han portat a cap resultat concret".

Divendres per la nit voluntaris de la Mitja Lluna Roja siriana van evacuar, segons Dabakeh, set ferits que necessitaven "atenció mèdica urgent" i a vint dones i nens malalts.

Els reporters occidentals ferits, la francesa Edith Bouvier i el britànic Paul Conroy, continuen a Baba Amr, així com els cadàvers dels dos morts en un bombardeig dimecres, la nord-americana Marie Colvin i el fotògraf francès Rémi Ochlik.

stats