Especials 23/08/2011

Google Maps canvia el nom de la Plaça Verda de Trípoli per 'Plaça dels Màrtirs'

La plataforma 'online' ha adoptat el nom amb què els rebels libis han rebatejat l'emblemàtica plaça de Trípoli on Gaddafi feia els discursos

Redacció
1 min
Google Maps rebateja la Plaça Verda de Trípoli com a Plaça dels Màrtirs, el establert pels rebels

BarcelonaGoogle Maps ha canviat el nom de la Plaça Verda de Trípoli a la seva plataforma online. Des d'aquest diumenge, l'emblemàtic punt neuràlgic de la capital líbia consta com a "Plaça dels Màrtirs", tal com l'han rebatejada els rebels. Segons informa Associated Press, el canvi de nom al portal web es va fer poques hores després que les milícies antigaddafistes van prendre el control de la plaça, un dels símbols del règim i on Gaddafi feia els discursos.

La rapidesa en el canvi torna a ser per la possibilitat que Google ofereix als usuaris d'actualitzar els mapes. El canvi va ser introduït per un internauta la matinada de diumenge i Google el va acceptar al cap de poques hores.

Malgrat el canvi de nom de l'ubicació, els usuaris encara poden localitzar la plaça amb la denominació anterior. Un cop trobat el punt, un quadre emergent que apareix en passar el cursor per damunt informa l'usuari del canvi introduït.

stats