PRESIDENCIALS FRANCESES
Especials 06/05/2012

Hollande guanya Sarkozy a ultramar, segons un diari belga

El candidat socialista despunta als departaments francesos de l'Amèrica Llatina i també en les votacions consulars de Mont-real, al Canadà. Sarkozy guanya a Nova York, segons el rotatiu 'La Libre Belgique'

Efe
1 min

Brussel·lesEl candidat socialista a la presidència de França, François Hollande, guanya a Nicolas Sarkozy en l'escrutini encara parcial en el vot a ultramar, segons dades publicades pel diari belga 'La Libre Belgique' a la seva web.

La font indica que, segons el recompte parcial de diversos territoris d'ultramar, on la votació va començar ja dissabte, Hollande guanyaria a la Martinica, Guadalupe, la Guaiana i Saint Martin. A Guadalupe, Hollande aconseguiria el 71,9% dels sufragis, enfront del 28% per a Sarkozy; a la Martinica, el socialista obtindria un 68,4% dels vots i el conservador, un 31,5%, segons la font.

En les votacions consulars de Mont-real, al Canadà, Hollande avançaria també a Sarkozy: 57,7%. A Nova York, Hollande guanyaria el president sortint per 37,5% enfront del 62,5% que obtindria el conservador. En total, uns 1,7 milions de francesos han estat cridats a votar en aquests territoris d'ultramar.

stats