Iemen
Especials 02/06/2011

Nous enfrontaments a la capital del Iemen deixen un balanç d'almenys 15 morts

Ja són 62 els morts pels enfrontaments entre partidaris del cap tribal Al Ahmah i les forces del president Sàleh, els dos últims dies. Entre els morts hi ha un nen.

Afp
1 min
Un seguidor del cap tribal al Ahmah, a l'hospital de Sanà / REUTERS

SanàMilers de iemenites s'han desplaçat entre anit i aquest matí cap a la capital del Iemen, Sanaa, per donar suport al cap tribal Sadek al Ahmah, enfrontat des de fa dies amb les forces del president, Ali Abdul·lah Sàleh, que en els tiroteigs d'avui haurien abatut almenys 15 persones. És la tercera nit consecutiva que hi ha disturbis armats al barri d'Al-Hassaba, a la zona nord de Sanaa.

El conflicte s'ha desplaçat també cap a Taëz, al sud de la capital, on avui s'han registrat enfrontaments armats, també entre partidaris del cap tribal i les forces fidels al president.

Segons fonts hospitalàries, entre les 15 persones que han perdut la vida avui a la capital, fruit dels enfrontaments amb les forces governamentals, hi hauria un nen de set anys. Tot plegat eleva a 62 la xifra de morts en els durs enfrontaments viscuts els darrers dos dies a Sanaa.

El nen, que es trobava a casa seva durant els tiroteigs, hauria rebut l'impacte d'una bala perduda. Una nit més, les ambulàncies no han deixat de treballar ni un minut.

stats