Especials 11/06/2012

Joan Talamàs: "Per als que viatgem és molt pràctic poder llegir l'ARA allà on siguem"

1 min
Joan Talamàs

Llegir l'ARA amb l'iPad m'és molt còmode. Ho faig assegut al sofà de casa o, si algun dia toca, dinant sol. També quan sóc de viatge, mentre espero l’avió o l'autobús.

D'aquesta manera sempre tinc a mà el diari o aquell article que no vaig poder llegir el cap de setmana.

Per als que viatgem, poder llegir l'ARA siguis on siguis, de la mateixa manera que escoltes amb podcast aquella tertúlia de ràdio que tant t’interessa, és molt pràctic. Per això m’hi vaig apuntar de seguida que l'ARA ho va oferir.

D'altra banda, les opcions d’ampliar la mida de la lletra i passar pàgina amb un sol dit són molt còmodes. Només trobo a faltar poder arxivar els articles que ens agraden a la carpeta de favorits i fer-me la meva hemeroteca particular.

Ara ja ho trobo una cosa ben normal. Dins la normalitat de fer servir una de les eines que més estan fent per transformar la manera com la societat accedeix als continguts del gran ens anomenat internet, esclar!

La veritat és que la nostàlgia del paper o de les pàgines d’esports del diumenge queda compensada pels avantatges que es guanyen amb aquest nou format de llegir la premsa, que en pocs anys s'imposarà.

stats