MÚSICA
Especials 09/08/2012

Qui protagonitzarà la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics?

L'espectacle es titularà 'Una simfonia de música britànica' i hi podrien actuar artistes com George Michael, Muse i The Who

Efe
1 min
George Michael

LONDRESUna constel·lació d'estrelles de la música actuarà aquest diumenge a la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres i, encara que l'organització guarda absolut mutisme, es parla de noms com Muse, George Michael o The Who.

Per ara tot són rumors respecte al cartell que es presentarà el dia 12 davant unes 80.000 persones a l'Estadi Olímpic de Stratford amb un gran espectacle musical titulat 'Una simfonia de música britànica'. Es tractarà de retre homenatge a les millors bandes i cançons produïdes en els últims cinquanta anys al Regne Unit.

El coreògraf Kim Gavin serà el director artístic de l'esdeveniment i tindrà la difícil tasca de competir amb l'espectacularitat que va oferir Danny Boyle en la cerimònia d'inauguració dels Jocs, que va destacar per l'originalitat i el sentit de l'humor.

La xarxes socials estan que treuen fum i els mateixos artistes s'encarreguen d'atiar el foc. George Michael, a través del seu Twitter, ha assegurat que està "assajant com un boig per a la cerimònia de clausura".

stats