Taekwondo
Especials 08/08/2012

El figuerenc Joel González elimina l'australià Khalil (5-3) i es planta a semifinals de taekwondo -58 kg

L'actual campió d'Europa i del món lluitarà per les medalles en les semifinals d'aquest dimecres a la tarda (18.15 h) contra el colombià Óscar Muñoz, que ha apallissat el seu rival 14-2

Natalia Arroyo
1 min
Joel González celebra el seu triomf al pavelló ExCel

BarcelonaEl taekwondista de Figueres Joel González ha guanyat el combat de quarts de final contra l'australià Safwan Khalil (5-3) i lluitarà per les medalles aquest dimecres a les 18.15 h al pavelló ExCel. Competirà contra el colombià Óscar Muñoz, que ha apallissat el taekwondista del Iemen Al-Kubati per 14-2.

Joel González, que aquest matí ha tingut molts problemes per eliminar el suec Oni Sanli (7-6), ha començat més segur que en la sessió preliminar. Però tot i els seus intents d'atac al primer assalt, no ha pogut puntuar (0-0).

El segon assalt ha arrencat amb un punt per a l'australià Khalil, però Joel González s'ha refet i ha pogut igualar la lluita (1-1). Com en la sessió matinal, tot s'ha hagut de decidir en l'últim assalt.

I ha sigut aquí quan el figuerenc ha demostrat per què és el gran favorit per penjar-se l'or. Segur, valent i amb contundència, González ha atacat al cap per sumar tres punts que li han donat un valuós avantatge (4-1). La reacció de Khalil, en la mateixa acció, ha ajustat el marcador, però el de Figueres ha seguit atacant per assegurar-se la seva presència a les semifinals, que seran a les 18.15 h al pavelló ExCel, contra el colombià Óscar Muñoz, que ha apallissat el taekwondista del Iemen Al-Kubati per 14-2.

stats