Especials 03/09/2012

Jordi Pujol defensa que Mas no assisteixi a la manifestació de la Diada

"No és el mateix el que fa un president que el que fa un ciutadà", ha afirmat l'expresident de la Generalitat, que alhora ha demanat una gran mobilització ciutadana per no afeblir la negociació del pacte fiscal

Ara
1 min
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha pronunciat una conferència aquest divendres a Camprodon

BarcelonaJordi Pujol ha defensat aquest dilluns que el president de la Generalitat, Artur Mas, no assisteixi a la marxa independentista de l'Onze de Setembre. En declaracions al programa L'oracle, de Catalunya Ràdio, Pujol ha dit que "el govern i el president han de ser valents, d'acord, i ho han de ser dins del marc de l'exercici de la seva responsabilitat". "No és el mateix el que fa un president i el que fa un ciutadà; ni el que faig jo mateix, que ara sóc un ciutadà", ha afirmat, tot afegint que Mas "no hi ha d'anar".

En canvi, l'expresident de la Generalitat ha demanat una gran mobilització ciutadana a la manifestació de la Diada. En aquest sentit, ha avisat que si la manifestació fracassa i no es converteix en una gran mobilització, s'afeblirà la negociació del pacte fiscal amb Madrid.

D'altra banda, Pujol ha atribuït en part l'ofec econòmic actual de Catalunya a la gestió dels antics governs tripartits, tot i que també n'ha culpat l'actual model de finançament i la crisi econòmica.

stats