ARA ESTIU
Especials 05/07/2011

Julieta & Romeu, amor salvatge de joventut, portada de l'ARA Estiu

La revisió de Marc Martínez de 'Romeu i Julieta', que arriba al Coliseum amb el títol capgirat i uns actors més joves que mai, obre l'edició d'estiu d'aquest dimecres. A més: el fotoconte de Maria Barbal i entrevista al director Joan Ollé

Redacció
1 min
portada estiu 6n juliol

BarcelonaTeatre, teatre pur, per al temps amb més temps lliure. L'ARA Estiu d'aquest dimarts ofereix un reportatge sobre el 'Julieta & Romeu' de Marc Martínez, que presenta un amor salvatge de joventut amb actors molt joves i sense concessions al romanticisme naïf. Parlant de 'Julieta & Romeu', aprofitem per parlar de com ha estat 'Romeu i Julieta', al teatre i al cinema, un cop Shakespeare la va parir i la va deixar créixer i seguir el seu camí.

I unes pàgines més enlllà:

-Més teatre: entrevista al director Joan Ollé: "Al Godot no hi ha dones perquè una dona volia dir futur".

I també:

-'Cap a un continent únic'. Un reportatge sobre els moviments de plaques tectòniques, que podrien portar a canvis substancials en la distribució dels continents i a una nova Pangea.

-El fotoconte de Maria Barbal: 'El pastor de l'autopista'.

-Reportatge sobre el nou 'Cars' de la productora Pixar

-Crònica de Bibiana Ballbè. Ens explica una xerrada sobre el glamur i la frivolitat entre Óscar Tusquets i Boris Izaguirre al CCCB.

-I la cançó dedicada per Gerard Quintana aquest dimecres és 'Perquè vull, d'Ovidi Montllor, per a Pep Guardiola.

stats