Especials 28/06/2012

La justícia aprofitarà el concert de Julio Iglesias a València perquè declare pel cas IVEX

El jutjat ha donat ordre a la policia perquè cite el cantant el dia 10 de juliol. Julio Iglesias no ha comparegut abans perquè el jutjat no havia pogut localitzar l'artista

Salvador Almenar
1 min
El cantant Julio Iglesias / ARA

ValènciaLa justícia valenciana ja ha trobat la manera de localitzar el cantant Julio Iglesias perquè declare en el marc de la investigació del cas IVEX. El jutjat número 19 de València ha ordenat a la policia que lliure al cantant una citació judicial per al proper dia 10 de juliol a les 10 hores, complint així amb les diligències ordenades per l'Audiència Provincial de València.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià, la compareixença de Julio Iglesias ja té data, després de molt de temps en què el jutjat no havia pogut localitzar el conegut cantant. Iglesias prestarà declaració com a testimoni en la causa que investiga possibles indicis de falsedat documental i malversació de fons públics arran els pagaments que l'Institut Valencià de l'Exportació (IVEX) va abonar a l'artista per uns treballs de representació del País Valencià.

Les dificultats per localitzar Julio Iglesias van portar l'acusació particular –que exerceix el PSPV– a sol·licitar al jutjat que aprofitara el concert que el cantant farà a València el dia 8 d'eixe mes per prendre-li declaració.

stats