Música
Especials 29/08/2011

L'embaràs de Beyoncé eclipsa el triomf de Katy Perry als MTV

Perry s'emporta tres guardons, inclòs el de millor vídeo de l'any. La britànica Adele i Lady Gaga són les altres dues triomfadores de la nit, amb tres i dos premis respectivament

Efe
2 min
Katy Perry amb els tres guardons aconseguits a la gala dels MTV / EFE

Los AngelesL'embaràs de Beyoncé ha eclipsat el triomf de Katy Perry als premis MTV aquest diumenge. La cantant nord-americana ha anunciat el seu embaràs a la catifa vermella i poc després ha pujat a l'escenari per recollir el premi a la millor coreografia per "Run the World (Girls)"..

Malgrat la notícia de la nit, la cantant nord-americana Katy Perry ha estat la gran vencedora de la 28a edició dels Video Music Awards. Perry, que partia amb nou candidatures, ha guanyat els guardons a millor vídeo de l'any, millors efectes especials i millor col·laboració per "ET".

La britànica Adele també ha obtingut tres guardons en les categories de millor edició, millor direcció artística i millor fotografia pel vídeo de la seva cèlebre cançó "Rolling in the Deep".

Lady Gaga, que ha aparegut vestida com un home (un alter ego conegut com a Joe Calderone), ha guanyat dos premis: el de millor vídeo amb missatge i millor vídeo femení, tots dos per "Born This Way".

Per la seva banda, Justin Bieber ha aconseguit el trofeu al millor vídeo masculí per "U Smile", mentre que Foo Fighters s'ha endut el guardó al millor vídeo de rock per "Walk". Nicki Minaj ha rebut el reconeixement a millor vídeo de hip-hop per "Super Bass", i Tyler The Creator ha estat nomenat millor artista novell.

La gala també ha servit per homenatjar la desapareguda Amy Winehouse. Bruno Mars ha fet un tribut a la cantant amb una versió de "Valerie". En l'equador de la cerimònia, Gaga ha tornat a aparèixer a l'escenari vestida de Calderone per presentar el premi Michael Jackson a la carrera de Britney Spears, que també ha guanyat el premi al millor vídeo pop per "Till the World Ends".

stats