Especials 19/02/2012

L'ARA aterra diumenge vinent als quioscos del País Valencià

Ara
2 min
L'ARA va ser present ahir a Castelló com a pas previ a la seva arribada al País Valencià diumenge.

BARCELONA.OFERTA ESPECIAL DE SUBSCRIPCIÓ

L'ARA segueix creixent, i després de desembarcar al novembre a les illes Balears, diumenge arribarà al País Valencià. De moment, el diari estarà disponible només als quioscos de les comarques de Castelló i València, però la voluntat és que, un cop el diari s'hagi consolidat en aquest territori, es pugui completar l'expansió per arribar també fins a les comarques alacantines. D'aquesta manera, l'ARA completarà el seu procés d'instauració als territoris de parla catalana, que constitueixen el seu entorn natural.

De fet, l'edició impresa de l'ARA ja va ser present ahir a la tarda al País Valencià, en concret a la manifestació que va tenir lloc a Castelló per reclamar el retorn de les emissions de TV3. Els assistents a l'acte de protesta van poder endur-se a casa exemplars del diari, que s'acompanyaven d'un tríptic informatiu sobre l'arribada de l'ARA al territori valencià. Entre altres coses, el fullet remarcava que, per ara, l'edició que s'hi distribuirà serà la mateixa que al Principat, tot i que no es descarta que més endavant s'hi incloguin continguts propis.

La presentació oficial de l'ARA a València, però, tindrà lloc dijous al teatre El Micalet de la capital valenciana. El director del diari, Carles Capdevila, un dels seus fundadors i membres del consell editorial, Albert Om, i l'escriptor valencià i col·laborador de l'ARA Ferran Torrent donaran tots els detalls del projecte en un acte amb presència de diversos representants de la societat civil valenciana.

Oferta de subscripció

Per celebrar l'arribada al País Valencià, tots els lectors de l'ARA, siguin d'on siguin, tenen l'ocasió de subscriure-s'hi amb una nova oferta: sis mesos de diari en paper i accés a tots els continguts de l'edició digital per només 187 euros, la qual cosa suposa un descompte del 30% sobre el preu habitual. L'oferta inclou, a més, un regal a escollir entre un iPod Shuffle o el Diccionari català-valencià-balear.

OFERTA ESPECIAL DE SUBSCRIPCIÓ

stats