Especials 08/07/2012

L'Eurogrup aprova el rescat espanyol / Primera contrarellotge al Tour: el dia que ens espera

L'Ajuntament de Barcelona presenta aquest dilluns les dades del baròmetre municipal semestral: sabrem què preocupa els habitants de la ciutat

Ara
1 min

BarcelonaEl dia que ens espera en 6 previsions informatives. Aquest dilluns serà notícia:

1. Formalització del rescat. L'esperat Eurogrup d'aquest dilluns servirà per formalitzar l'acord polític per rescatar la banca espanyola, però es deixarà per a més endavant la signatura del memoràndum amb els detalls i les condicions de l'ajuda.

2. Les preocupacions dels barcelonins. L'Ajuntament de Barcelona presenta aquest dilluns el baròmetre semestral sobre les preocupacions dels barcelonins. El darrer sondeig constatava que les principals inquietuds dels ciutadans de Barcelona eren l'atur i la inseguretat.

3. PSC, pacte fiscal i Cercle d'Economia. Pere Navarro, primer secretari del PSC, exposarà aquest dilluns al Cercle d'Economia quines són les seves percepcions sobre la negociació del pacte fiscal entre partits catalans, tres dies abans de la cimera.

4. Programa europeu de recerca. La Comissió Europea aprovarà el programa de treball 2013 del 7è programa marc de recerca (7PM), la darrera convocatòria d'aquest pla abans de donar pas a l'Horitzó 2020 d'innovació i de recerca

5. Savall, al Grec. Jordi Savall i Hesperion XXI repassen les tradicions musicals dels Balcans en un concert-homenatge a Sarajevo, coincidint amb el vintè aniversari del setge de la ciutat.

6. Contrarellotge al Tour. La primera contrarellotge del Tour enceta la segona setmana de la prova francesa. L'etapa d'aquest dilluns farà la primera tria entre els que seran favorits a la victòria final i els que quedaran descartats.

stats