LÍBIA
Especials 14/04/2011

L'OTAN bombardeja Trípoli i les tropes de Gaddafi intensifiquen el setge a Misurata

La telelvisió estatal líbia denuncia morts civils. Diferents testimonis recollits per Reuters constaten que han sentit almenys quatre explosions a la perifèria de la capital mentre les tropes gaddafistes haurien mort almenys 23 persones avui a Misurata

Reuters
1 min
Una columna de fum es pot veure des de diferents punts de la ciutat. REUTERS

AlgerEls bombarders de l'OTAN han llançat un atac aeri sobre la capital líbia des de primera hora del matí, segons confirmen diferents testimonis. La televisió estatal líbia informa que hi ha civils ferits. "Trípoli està subjecte a atacs aeries. Hi ha morts civils", ha dit el presentador.

Els testimonis de l'agència Reuters confirmen que han sentit quatre grans explosions i columnes de foc al sud-est de la ciutat. A més a més expliquen que han sentit unes ràfegues de les bateries antiaèries de Gaddafi abans de les explosions. Una fotògrafa assegura que ha vist un avió al cel moment abans d'una gran explosió. Els testimonis consideren que sembla que els avions de l'aliança freqüenten més el cel de la ciutat, ja que han anat passant durant tot el matí i també la tarda.

23 civils morts a Misurata

Els rebels libis demanen la intervenció urgent de l'OTAN a Misurata, la ciutat alliberada més a prop de Trípoli. Un portaveu de l'oposició assegura que l'artilleria terrestre de les forces gaddafistes ha matat almenys a 23 persones, la majoria nens i dones, en un districte residencial de la ciutat.

stats