LÍBIA
Especials 15/04/2011

L'OTAN assegura que continuarà bombardejant Líbia mentre Gaddafi sigui al poder

El secretari general de l'aliança, Anders Fogh Rasmussen, reforça el missatge dels EUA, França i el Regne Unit i diu que els socis de l'organisme oferiran avions suplementaris per a la intervenció

Efe
1 min
El secretari general de l'OTAN, Anders Fogh Rasmussen

Berlin p { margin-bottom: 0.21cm; } El secretari general de l'OTAN, Anders Fogh Rasmussen, ha assegurat que continuaran els atacs a Líbia mentre el coronel Muammar al-Gaddafi segueixi al poder. Rasmussen ha indicat que el missatge dels líders dels Estats Units, França i el Regne Unit reflexa la unitat de l'Aliança Atlàntica sobre l'operació militar a Líbia. El secretari general de l'OTAN ha afirmat que ha rebut indicacions que els socis de l'aliança oferiran avions suplementaris que des de fa dies l'OTAN demana per continuar atacant les forces de Gaddafi. “Confio que tindrem els actius necessaris en un futur molt proper”, ha dit Rasmussen, tot i que ha negat que hagi rebut cap compromís concret.

Per la seva banda, els ministres d'Exteriors dels països de l'OTAN s'han reunit a Berlin per analitzar la situació a Líbia. La cimera ha confirmat que cap país està disposat a augmentar la seva contribució a la intervenció en tropes i armes, tot i la crida de França i el Regne Unit per intensificar els atacs contra Gaddafi per complir l'objectiu.

stats