Especials 12/06/2012

L'entrenador de Suècia titlla de "covards" els seus jugadors

Erik Hamren, seleccionador suec, ha declarat que els seus jugadors "no van ser prou valents" en el partit contra Ucraïna

Ara
1 min
Erik Hamren, seleccionador suec, en roda de premsa

BarcelonaL'entrenador de la selecció sueca, Erik Hamren, ha declarat que els seus jugadors són uns "covards" després del partit que van perdre contra Ucraïna el passat dilluns. "No estem jugant al nivell que volem i això és responsabilitat meva com a entrenador", ha explicat Hamren, "però no vam mostrar la valentia que se'ns pressuposa. Només cinc o sis jugadors ho van fer, i els necessitem a tots. Vam ser covards a la primera meitat, hauríem d'haver fet més". Hamren ha manifestat el seu descontent no només amb les prestacions individuals, sinó amb l'equip en general: "No estic content amb l'equip, m'esperava més. La voluntat per part dels jugadors hi és, però hauríem d'haver marcat amb les tres oportunitats que vam tenir".

El jugador ucraïnès Xevtxenko, en canvi, s'ha mostrat feliç després del partit del dilluns. "Sento que m'he rejovenit deu anys", ha declarat, i ha valorat molt positivament la victòria davant els suecs: "És un gran dia per Ucraïna".

stats