Especials 05/06/2012

Debat sobre els expresidents al Parlament i documental amb els capitans del Barça a TV3: el dia que ens espera

El Parlament discuteix una proposició de llei de Solidaritat que vol que sigui incompatible mantenir l'oficina d'expresident i tenir un altre càrrec. A la nit, Puyol, Iniesta, Xavi i Valdés parlen de l'era Guardiola a TV3

Ara
2 min
Els expresidents de la Generalitat José Montilla i Jordi Pujol, amb altres càrrecs polítics, a l'acte central de l'Onze de Setembre de 2011 / PERE VIRGILI

BarcelonaEl dimecres que ens espera en 5 previsions informatives. Aquest dimecres serà notícia:

L'estatut dels expresidents, a debat al Parlament. Aquest dimecres es discuteix una proposició de llei de Solidaritat que pretén modificar l'estatut dels expresidents de la Generalitat per limitar els seus privilegis si opten per un altre càrrec públic. El partit vol que assignacions, pensions i oficina pròpia siguin incompatibles si un expresident té un altre càrrec, com José Montilla, que és senador i, tot que no cobra el sou d'expresident, sí que manté l'oficina.

Cimera de la Xina, Rússia i l'Iran. El president xinès, Hu Jintao, rep a Pequín el president rus, Vladímir Putin, i l'iranià, Mahmud Ahmadinejad. El règim iranià vol consolidar el suport de la Xina i Rússia al seu programa nuclear per a usos civils, que els EUA temen que sigui per fabricar la bomba atòmica.

Catalunya, el País Valencià, les Illes, Múrcia i el corredor mediterrani. El president català, Artur Mas, el valencià, Alberto Fabra, el murcià, Ramón Luis Valcárcel, i el balear, José Ramón Bauzá, coincidiran aquest dimecres a Barcelona per participar en una jornada sobre l'impacte socioeconòmic del corredor mediterrani, organitzada per l'associació Ferrmed, al Saló Internacional de la Logística.

El Barça Regal comença la defensa de la Lliga. El Palau Blaugrana acull aquest dimecres (20.45 hores, Teledeporte) el primer partit de la final dels 'play-off' de la Lliga Endesa de bàsquet entre el Barça Regal i el Reial Madrid. És la desena final entre els dos equips i la sisena consecutiva per als blaugranes, que busquen revalidar el títol.

Puyol, Iniesta, Xavi i Valdés, en un documental a TV3. Els quatre capitans del Barça de l'era Guardiola revelaran aquest dimecres a la nit detalls de la seva relació amb l'entrenador del Barça. Són els protagonistes d''El cercle dels 4', un documental de producció pròpia que emet TV3 a les 21.50 hores.

stats