Especials 19/03/2011

Líbia amenaça d'atacar les forces occidentals del Mediterani

El líder libi, Muammar al-Gaddafi, diu que atacarà els països del Mediterrani mentre que la televisió estatal informa que s'ha abatut un avió francès

Redacció
1 min
Ciutadans concentrats en suport a Gaddafi

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El ministeri d'Exteriors libi ha amenaçat amb una resposta militar contra les forces occidentals del Mediterrani després de les operacions dutes a terme per les potències estrangeres contra el país, segons l'agència oficial Jana.

Al mateix temps, la televisió estatal líbia ha assegurat que un avió de combat francès ha estat abatut per la defensa antiaèria a la regió de Trípoli, encara que no n'ha donat més detalls.

La mateixa cadena ha difós aquesta tarda imatges de milers de persones concentrades a Bab el Aziziye, al palau de Gaddafi a Trípoli, així com als aeroports de la capital, de Sebha i de Sirte denunciant la intervenció militar estrangera a Líbia. Alguns partidaris del líder libi han llançat amenaces verbals a les forces occidentals. La cadena oficial ha explicat que els partidaris de Gaddafi s'han reunit en previsió d'eventuals atacs de les forces aèries occidentals.

stats