LÍBIA, REGNE UNIT
Especials 04/03/2011

El director de la London School of Economics plega després de l'escàndol de Gaddafi

El director de la London School of Economics, Howard Davies, ha dimitit després de l'escàndol per les seves relacions amb el règim de Gaddafi. Hauria rebut diners de la fundació del seu fill, que també hauria plagiat la tesi de la LSE

Redacció
1 min

BarcelonaEl director de la London School of Economics (LSE), Howard Davies, ha dimitit avui després de l'escàndol per les seves relacions amb el règim de Gaddafi. Davies ha dit que ha perjudicat la reputació de la LSE acceptant fons d'una fundació del fill del president libi.

El jutge Harry Woolf investigarà les transaccions entre la LSE i el govern libi. La investigació inclourà l'acceptació de més de dos milions de dòlars de la fundació del fill de Gaddafi, Saif al-Islam, que ja estava sent investigat per un suposat plagi de la seva tesi doctoral, que també va fer a la universitat anglesa.

Davies ha dit que amb la seva marxa vol restaurar la reputació de la institució, de la qual n'han sortit setze guanyadors del Nobel. "Crec que es recuperarà més ràpidament si accepto la responsabilitat per dos errors de judici", ha explicat Davies.

stats