MÚSICA
Especials 04/08/2011

Maceo Parker suspèn el concert a Cadaqués

El saxofonista nord-americà no tocarà aquesta nit al Festival Internacional de Música del municipi empordanès per motius de salut

Redacció
1 min
Música en viu cada dia durant tot l'agost

BarcelonaEl saxofonista Maceo Parker i la seva banda no actuaran aquesta nit a s’Olivar a Sa Conca dins el Festival Internacional de Música de Cadaqués. Segons han informat a l'organització els representants de l’artista, Maceo Parker es troba hospitalitzat a Oslo per un còlic renal agut, fet que li impedirà celebrar el concert previst per aquesta nit, per al qual s'havien exhaurit totes les entrades que s’havien posat a la venda.

A les persones que hagin comprat les entrades a través del web se'ls retornarà l'import, mentre que les que les hagin comprat a l’Oficina de Turisme de Cadaqués podran reclamar-lo a la mateixa oficina de 16 a 19 h des d’avui i fins dissabte.

La resta de programació del festival se celebrarà tal i com estava prevista. Al cicle 'Concerts a Portdoguer. Sessió doble' d’avui hi actuarà Smoking Bambino a Portdoguer (19 h).

Aquest cap de setmana, la 40 edició del FIMC programarà divendres el concert de Lax'n'Busto amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà dirigida per Joan Albert Amargós, i dissabte el d'Antonio Carmona.

stats