POLÍTICA
Especials 28/03/2012

Mas: "Amb un atur de més del 20% el principal dret dels treballadors ja ha quedat anul·lat"

El president reconeix que la reforma laboral que va aprovar el PP amb el suport de CiU "no crearà llocs de treball" a curt termini, però posa els fonaments per crear-ne

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha admès aquest dimecres que la reforma laboral que va aprovar el PP amb el suport de CiU al Congrés i que ha estat el detonant de la vaga general "no crearà llocs de treball" a curt termini, però construeix els fonaments i les condicions perquè se'n creïn.

En resposta al president del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, durant la sessió de control al president, Mas ha alertat que parlar de vulneració de drets dels treballadors quan la taxa d'atur supera el 20% és contradictori. "Quan tens un atur de més del 20%, el principal dret dels treballadors ja ha quedat anul·lat".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Nadal ha retret a Mas que si secunda la reforma laboral del govern de Mariano Rajoy contribueix al trencament del diàleg social. A més, ha deplorat que el govern Mas no hagi “fet res” per mirar d'evitar la vaga. Mas, però, ha insistit que la reforma no la fa el govern de la Generalitat, i que el suport de CiU va ser precisament perquè es tramiti en forma de projecte de llei, de manera que durant el tràmit parlamentari es podrà millorar via esmenes.

stats