MÚSICA
Especials 20/07/2011

Obrint Pas, de gira pel Japó

La formació valenciana edita el seu últim disc, 'Coratge', al país nipó, i entre el 27 i el 30 de juliol tocarà a Tòquio i al festival Fuji Rock

Redacció
1 min

BarcelonaLa formació valenciana Obrint Pas edita el seu darrer treball, Coratge, al Japó i farà una gira per aquest país del 27 al 30 de juliol. La gira conclourà al Fuji Rock, el festival més gran d’Àsia, on compartiran cartell amb grups com Coldplay, Wilco, Arctic Monkeys, Chemical Brothers, Manu Chao, Incubus i Asian Dub Foundation.

El desembarcament comença amb l’edició d’una versió japonesa de Coratge de la mà de la discogràfica Inpartmaint –que inclou dues cançons extra, La flama i Caça de bruixes, del disc En moviment (2005)– i culmina amb una gira a finals de mes amb concerts a Tòquio (27 de juliol), Minakami (28 de juliol) i dos recitals el 29 i el 30 de juliol al Fuji Rock.

Coratge és un llibre-CD conceptual amb 15 capítols i 15 temes nous que suposen una tornada als orígens musicals del grup, l'ska, el reggae, el hardcore i la música tradicional de la riba valenciana. El nou treball d’Obrint Pas és una fotografia del grup i de la seva filosofia. Coratge és un cant tan alegre com combatiu. El disc inclou col·laboracions de luxe d’amics com Fermín Muguruza, Mohamed Bout Ayub (Orquestra Àrab de Barcelona), Feliu Ventura, Marc Serrats (Xerramequ Tiquis Miquis), The Pepper Pots, Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra, entre d’altres.

stats