Natació sincronitzada
Especials 25/07/2013

Ona Carbonell i Marga Crespí milloren però no poden superar el duet xinès

L'equip rus, insuperable, ha guanyat novament la medalla d'or amb 97,680 punts, seguit de la Xina amb 95,350. La parella catalano-mallorquina n'ha sumat 94,990

Martí Molina
1 min

BarcelonaNo hi han hagut sorpreses i Ona Carbonell i Marga Crespí han aconseguit la medalla de bronze en l'exercici de duo lliure, tot i que aquesta vegada han estat més a prop que mai de pujar un graó més al podi. La parella barcelonina i mallorquina tan sols ha estat superada per les russes (primeres) i les xineses (segones), i això que han millorat notablement respecte la prèvia, però no prou, a criteri dels jutges, que han estat xiulats quan han abandonat la piscina.

L'equip xinès format per Svetlana Romashina i Svetglana Kolesnichenko han tornat a demostrar que són les grans dominadores de l'especialitat, i amb una actuació 'heavy', al ritme de 'Van Canto' del grup Metallica han deixat impressionat el Palau Sant Jordi de Barcelona, l'escenari de les proves de natació sincronitzada. La parella, que ja va guanyar l'or en la rutina tècnica, ha obtingut 97,680 punts, gairebé cinc dècimes més que en les preliminars. De la seva banda, l'equip xinès, integrat per les germanes Tingting i Wenwen Jiang s'ha penjat la medalla de plata amb 95,350 punts, també millorant respecte la prèvia.

Ona Carbonell i Marga Crespí s'han llançat a l'aigua a ritme de tango, amb una actuació enèrgica i ben compenetrada. Suficient per tornar a pujar al podi però no prou per desbancar les nedadores xineses. Amb tot, la seva nota ha estat de 94,990 punts, 0,720 millor que a les preliminars.

És la cinquena medalla per a Ona Carbonell: quatre bronzes (els dos solos i els dos duos) i una plata en rutina tècnica per equips. Per a Crespí és el tercer metall (dos bronzes en duos i la plata en equips).

stats